Ta stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med uporabniki, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke partnerjev Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh. Več o posameznih piškotkih si lahko  preberete tu.  Če ne dovolite uporabe piškotkov za izboljšanje portala Fran, kliknite sem.

Samostojni izpis sestavka

Ta beseda je bila v slovenščino prevzeta pred kratkim. Če želite, lahko predlagate njen slovenski prevod oz. slovenščini bližji zapis ali pa glasujete za že oddane predloge.
debriefing -a cit. [debrífing-] in debrífing -a m (ȋ)
psihološka terapevtska storitev in svetovanje po travmatičnih dogodkih: Več raziskav je pokazalo, da pomoč psihologov ali t. i. debriefing, kakršnega so deležne žrtve naravnih nesreč ali drugih travmatičnih dogodkov, ni vedno učinkovit | Debrifing je oblika psihološke intervencije, izvedene po kritičnem incidentu E agl. debriefing iz debrief iz (↑)de… + tvor. od brief 'kratek'; iz vojaškega žargona, kjer pomeni 'dobiti kratko informacijo po opravljeni nalogi'
Slovar novejšega besedja
Predlog prevoda Uporabnik Datum
zaznanitev 2 1 Mejdun 28.10.2014 Prenesi v:
razmartirij 0 2 JK 27.6.2016 Prenesi v:
opovedek 0 1 Zvezdoslovec 21.8.2017 Prenesi v:
opovedovanje 0 1 Zvezdoslovec 21.8.2017 Prenesi v:
povprašek 0 1 TAT 4.11.2017 Prenesi v:
mnenjedelilnik 0 1 TAT 4.11.2017 Prenesi v:
Predlagajte novo besedo!