Posodo postavimo na srednjo poličko segrete pečice in jed prepekamo približno 25 minut, da zlato porjavi.
Dodamo krompir in ga na znižani vročini tako dolgo prepekamo, da po vseh straneh zlato porjavi.
Pekač potisnemo nazaj v pečico in sladico prepekamo samo še toliko časa, da sneg rahlo porjavi.
Postrežejo z uležanimi biftki, a jih prepekajo daleč čez domenjeno angleško stopnjo.
EDNINA | |
1. oseba | prepekam |
2. oseba | prepekaš |
3. oseba | prepeka |
DVOJINA | |
1. oseba | prepekava |
2. oseba | prepekata |
3. oseba | prepekata |
MNOŽINA | |
1. oseba | prepekamo |
2. oseba | prepekate |
3. oseba | prepekajo |
EDNINA | DVOJINA | MNOŽINA | |
1. oseba | prepekam | prepekava | prepekamo |
2. oseba | prepekaš | prepekata | prepekate |
3. oseba | prepeka | prepekata | prepekajo |