Ta stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med uporabniki, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani.
Uporabljamo tudi piškotke partnerjev Google Analytics,
ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh. Več o posameznih piškotkih si lahko
preberete tu.
Če ne dovolite uporabe piškotkov za izboljšanje portala Fran, kliknite sem.
Piškotke uporabljamo za:
analitične namene – spremljamo vedenje uporabnikov, zato da lahko izboljšamo delovanje strani.
vaše preference – da si zapomnimo, kako želite, da vam deluje naš portal.
Tiskanje
jabolko1s, F22, acacia, -ae, voda s'jabolk ſprèſhana; colibia, vilia munuſcula, maihini dary, kakòr vſa ṡhlaht ſorta jabulk, hruſhik, pogazhe, etc:; granatum, -ti, enu margaranovu jabolku; mala claudiana, jabulka ardezha kakòr ogyn; mala frixa, pohana jabulka; mala rubeliana, ardezhkaſta jabulka; malum, -li, jabolku; melapium, -py, ena ſorta jabolk; melimelum, -li, ena ſorta ſladkih jabolk, kakòr mèd, paradiṡhizhi; mollusca, -ae, ene breiṡque jabolku, en orih s'eno tanko lupino; poma acidula, kiſſila jabulka, liſnika; poma caduca, jabulka, katera ſama doli padajo; poma decusnana, velika jabulka; poma fugatia, jabulka, katera hitru gnyejo; poma praecocia, per zaiti ṡreila jabulka; poma seratina, poṡna ṡreila jabulka; pomum convalium, ſad, ali jabolka is dolyn; punicus, -a, -um, ardezhi, ut punica poma, margarane jabolka; stipare malis, s'jabulki ſe ohladiti; tragemata, Confect, kateri ſe po jeidi na miṡo ſtavi, kakòr hruṡhke, ſyr, jabolka, pogazhe, inu druge rizhy; unedo, na terni jabulka; vinum pomarium, is jabolk vinu