Zadetki iskanja
Z lastno dopeko bodo vsak dan nudili vedno svež kruh.
Na podlagi dolgoletnih izkušenj dopeko kruha prilagajamo dnevnemu povpraševanju, zaradi česar so presežki izjemno majhni.
Čas dopeke je odvisen predvsem od velikosti izdelka. Za dopeko kruhov, težkih 500 g, potrebujemo 20 minut, za pecivo pa od 8 do 15 minut.
EDNINA | |
imenovalnik | dopeka |
rodilnik | dopeke |
dajalnik | dopeki |
tožilnik | dopeko |
mestnik | pri dopeki |
orodnik | z dopeko |
DVOJINA | |
imenovalnik | dopeki |
rodilnik | dopek |
dajalnik | dopekama |
tožilnik | dopeki |
mestnik | pri dopekah |
orodnik | z dopekama |
MNOŽINA | |
imenovalnik | dopeke |
rodilnik | dopek |
dajalnik | dopekam |
tožilnik | dopeke |
mestnik | pri dopekah |
orodnik | z dopekami |
EDNINA | DVOJINA | MNOŽINA | |
imenovalnik | dopeka | dopeki | dopeke |
rodilnik | dopeke | dopek | dopek |
dajalnik | dopeki | dopekama | dopekam |
tožilnik | dopeko | dopeki | dopeke |
mestnik | pri dopeki | pri dopekah | pri dopekah |
orodnik | z dopeko | z dopekama | z dopekami |