Ta stran uporablja piškotke zato, da lahko razločujemo med uporabniki, štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. Uporabljamo tudi piškotke partnerjev Google Analytics, ki analizirajo vaše vedenje na spletnih straneh. Več o posameznih piškotkih si lahko  preberete tu.  Če ne dovolite uporabe piškotkov za izboljšanje portala Fran, kliknite sem.

Zadetki iskanja

SSKJ²
panáda -e ž (ȃ)
gastr. zmes iz moke, stepenega jajca in drobtin za obdajanje živil: povaljati meso v panadi; hrustljava, rahla, sočna panada; piščančje prsi, zrezek, žabji kraki v panadi / orehova, parmezanova panada z dodatki; panada iz kokosove moke, kruhovih drobtin
SSKJ²
piščánčji -a -e prid. (á)
nanašajoč se na piščance: piščančje meso / piščančja valilnica / piščančja obara
Število zadetkov: 2